Žirafe ne znajo plesati - priročnik

Morda je v prejšnjih mesecih naša Shrambica ponujala (pre)malo idej. 
Razlog tiči v tem, da je "gospodinja" številne ideje shranjevala v  papirnato shrambico z naslovom Žirafe ne znajo plesati.

Založba Grafenauer je v letos izdala slovenski prevod slikanice Giraffes can't dance (Milan  Dekleva je prepesnil original v našo čudovito slovenščino). Sodelavci založbe so iskali nekoga, ki bi pripravil dramatizacijo slikanice v našem jeziku, pa morda prispeval kakšno učno pripravo vezano na knjigo in ujeto v  priročnik namenjen delu z otroki zadnjih skupin vrtca in prvih razredov osnovne šole.

Nekje za devetimi gorami in  devetimi vodami so našli mene in  mojo radovedno naravo, ki je pomešana s pripravljenostjo na nove izzive. 

Z ekipo smo se odlično ujeli in  po dobrih dveh mesecih v rokah že držimo priročnik Žirafe ne znajo plesati, ki je podpora istoimenski slikanici.

Komplet (ali posamično knjigo) dobite pri založbi Grafenauer.

Vesela bom, če boste naredili malo "reklame" ali priročnik kupili in morda celo uprizorili Živino dogodivščino. Čeprav so ideje zapisane v slovenščini, so nekatere vsekakor uporabne tudi pri poučevanju angleščine. Eno od idej lahko najdete v  prispevku, ki je bil na Shrambici objavljen  že pred časom, in sicer TULE.

Pa še nekaj "skominčkov" v  fotografijah ...




Komentarji

Priljubljene objave