I am, what I am ...

... by Sima.

Danes so tretješolci predstavljali svoj obraz, svoja čutila in  tisto, kar z njimi najraje zaznavajo.

Vsi plakati čakajo na čas, ko bo fotokopirni stroj pri volji, da jih nežno poboža in  prenese v sliko, danes pa bi z vami želela deliti čudovit način predstavitve plakata.

Učitelji svoje učence večkrat spodbujamo k originalnosti, stopanju izven okvirov  in zato še toliko bolj cenimo, kadar kdo od nadobudnežev začuti voljo, potrebo in željo, da to dejansko tudi stori.

Simino krasno predstavitev postavljam za svetel zgled, kako simpatično lahko predstavimo domačo nalogo oz. projekt, ki sam po sebi ni nič kaj posebnega.


Učenci so predstavili značilnosti svojega obraza (torej so se opisali), nato pa povedali, kaj radi gledajo, poslušajo, vonjajo, tipajo in okušajo. 
Sima je svoje "najljubše stvari" pripravila v šest kupčkov ... lizik:)


Na eni strani paličice s papirnim krogcem je imela slikovno ponazorilo, na drugi pa kratko besedno pojasnilo.


Ob izjemno sproščenem pripovedovanju o sebi, je "lizike" polagala v "kornetke", na katerih je pisalo: I like to watch, I like to listen to ...



 ... in na tak način dopolnjevala svoj plakat do čudovite celote. S tem si je pripravila tudi konkretno pomoč, če bi jo morda potrebovala (pa je seveda ni:)) ter zaposlila svoje telo in dlani, da niso tiščale v  žepe:)



Wow! Sima, excellent job! Love it!


Komentarji

Priljubljene objave